Mooi bungalowpark met subtropisch zwemparadijs

Bent u op zoek naar een bungalowpark met subtropsich zwemparadijs? Dan kan u uw zoektocht stoppen. U bent bij Recreatiepark de Leistert geheel aan het juiste adres. Dit bungalowpark is werkelijk waar een plaatje om te zien. Hier gaan lol en plezier hand in hand samen met de Limburgse gezelligheid. Dit park beschikt niet alleen over een subtropisch zwemparadijs, er zijn hier ook een tal aan andere faciliteiten te vinden die een bezoekje meer dan waard zijn. Hier vermaakt iedereen zich onwijs goed. Bent u geïnteresseerd naar meer informatie? Lees dan gerust verder in dit blog ..

Meermaals uitgeroepen tot beste park

Dit park is meerdere malen uitgeroepen tot het beste bungalowpark van Limburg. Dit is een titel die dit park niet alleen dankt aan haar geweldige faciliteiten. Ook de zeer bijzondere en luxe vakantiebungalows dragen hier aan bij. De bungalows beschikken over fraai aangelegde en ruime tuinen. Uw vakantie hier vieren met het hele gezin wordt een waar feestje midden in het hart van Limburg. Ook in de omgeving is er veel leuks te beleven.

Boek uw plek

Wilt u graag uw plekje boeken? Ga dan naar de website van Recreatiepark de Leistert. Wilt u meer informatie? Ook daarvoor kunt u naar de website van dit park toe.